ᐅ • soorten leren schrijfmappen

Leren schrijfmappenSoorten leren schrijfmappen

Welke soorten leren schrijfmappen zijn er?

We hebben onze schrijfmappen grofweg in drie categorieën opgedeeld. Ook in leder is er namelijk verschil. Dit ligt aan het soort huid waarvan de schrijfmap vervaardigd is. Bekijk snel welke soorten leren schrijfmappen wij in ons assortiment hebben.

Leren schrijfmappen in drie groepen

  1. Split runderleder. De voordeligste leren schrijfmappen, gemaakt van split rundleder. Dit is de onderste laag van de huid. Split rundleder voelt wat stugger en harder aan en er zijn weinig oneffenheden op te zien. Deze lederen schrijfmappen leveren wij in A5 en A4 formaat, eventueel met ringband. Deze leren schrijfmap is verkrijgbaar in de kleuren blauw, bordeaux, zwart en groen. Prijsindicatie: € 22 per stuk (bij afname 25 stuks).
  2. Nappa runderleder. Een luxe uitvoering van de leren map is van nappa rundleder. Dit nappa leer is de bovenste laag van de huid. Het leder wordt ingespoten met weekmakers, waardoor het soepel en zacht aanvoelt. Daarnaast zijn er wat oneffenheden te zien op het nappaleer. De schrijfmappen van nappa rundleder zijn leverbaar in zwart, licht bordeaux, licht blauw, donker bordeaux, donker blauw, groen of donkerbruin. Prijsindicatie: € 29 (afname 25 stuks).
  3. Plantaardig gelooid rundleder. Deze schrijfmappen zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer. Dit is de bovenste laag van de huid. Dit leer word niet ingespoten met weekmakers, waardoor je zelfs een insectenbeet nog kunt zien. Het voelt ook een heel stevig aan. Deze schrijfmap kan uitgevoerd worden met een rits en/of ringband. Verkrijgbaar in de kleuren bordeaux whisky, donker blauw, donker bordeaux, zwart of cognac. Prijsindicatie: € 35 bij afname van 25 stuks.

Contact met Maxgiving.nl over schrijfmappen

Vraag snel de scherpste offerte aan via de site Maxgiving.nl of vul onderstaand contact formulier in. Natuurlijk is Maxgiving.nl ook bereikbaar voor informatie of advies. Het team staat voor u klaar om u te woord te staan! Bel of mail vandaag nog en bestel de mooiste schrijfmappen.

  

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.