ᐅ • Opvouwbare vogelhuisjes | Snel, goedkoop & tijdloos | Maxilia.nl

Opvouwbare vogelhuisjes bedrukken

Bij Maxgiving.nl kunt u originele opvouwbare vogelhuisjes laten bedrukken met uw reclame. Zoekt u iets leuks voor de beurs? Bent u bezig met een ludieke marketing actie? Bent u verhuisd en wilt u het nieuwe bedrijfsadres doorgeven aan uw relaties? De opvouwbare vogelhuisjes kunnen op veel verschillende manieren ingezet worden als relatiegeschenken of give-aways.

Wij bedrukken de opvouwbare vogelhuisjes van 1 kleur tot full colour. U kunt zelf de gehele opmaak verzorgen. Wij leveren een opmaaksjabloon of stansmes aan in EPS- of AI-format. Deze kunt u of uw reclamebureau gebruiken voor het ontwerp. Eventueel kunnen wij ook een reclamebureau inschakelen, die in overleg met u het vogelhuisje ontwerpt .

Algemene informatie over opvouwbare vogelhuisjes

De opvouwbare vogelhuisjes zijn lichtgewicht. Ideaal dus als u ze als mailing per post wilt versturen. Daarnaast zijn ze waterafstotend, zodat u ze perfect buiten kunt ophangen. Gemaakt van karton met lamineerlaag. U kunt bijpassende enveloppen bij ons bestellen, desgewenst bedrukt met uw logo en/of tekst. U ziet het: er is veel mogelijk. Bestel vandaag nog en laat opvouwbare vogelhuisjes bedrukken!

Neem nu contact op!

Wilt u meer weten over de opvouwbare vogelhuisjes van Maxgiving? Informatie over de manier van bedrukken of de opties? De levertijden checken? Neem vandaag nog contact op via e-mail, telefoon of via onderstaand contact formulier. Het team van Maxgiving staat klaar om u te woord te staan. Ook voor de scherpste offerte kunt u dit formulier gebruiken. Wij horen graag van u!

  

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 21-03-2018.