ᐅ • Leren schrijfmap bedrukken

Leren schrijfmappenKies voor een leren schrijfmap!

Veel mensen staan voor een dilemma: kies ik voor een echte leren schrijfmap, of ga ik toch voor de goedkopere variant? Eigenlijk vreemd, want er zijn veel positieve punten te noemen voor een mooie leren map. Voor u op een rij!

Waarom een leren schrijfmap?

  • Leer is niet gemaakt, het is gegroeid. Een natuurproduct dus, met al zijn eigenschappen en nuances.
  • Omdat het een natuurproduct is met eigen kenmerken, heeft u altijd een uniek product.
  • Met alle natuurproducten heeft het gemeen dat de leren schrijfmap in de loop der jaren mooier wordt. Kleurnuances ontstaan doordat niet alle delen van de huid evenveel kleurstof opnemen. Door het type bewerking van het leer komen deze nuances hier het duidelijkst naar voren. Het feit dat tijdens gebruik in het leer ruimte en plooien kunnen ontstaan, is geen negatieve eigenschap, het is juist een bevestiging van de natuurlijke eigenschappen van het leer.
  • Alleen een schrijfmap van echt leer kan bedrukt worden met uw logo door middel van blinddruk. Dit is niet het geval bij kunstleer!
  • Omdat leren schrijfmappen in kleine aantallen vervaardigd worden, hebben wij de mogelijkheid om lederwaren een uniek karakter te geven. Van afwijkende kleuren, prints, interieurs en fournituren tot voering waarin een logo is ingeweven. Maxgiving.nl verzorgt het hele traject bij lederwaren: vanaf het uitwerken van het idee tot en met kant en klaar leveren, bedrukt en verpakt.


 

Neem nu contact op!

Wilt u meer weten over de leren schrijfmappen, of wilt u advies? Bel of mail gerust. We zijn elke werkdagen van 8.30 - 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0318 - 506 348 of info@maxgiving.nl. Via de website kunt u een scherpe offerte aanvragen. U kunt ook onderstaand contact formulier invullen, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

  

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.