KiyOh
9,3 / 10
11835 recensies op kiyoh

Gerecyclede melkpakken relatiegeschenken

Van gerecycleerde melkpakken worden allerlei nieuwe producten gemaakt via recycling. De producten gemaakt van gerecycleerde melkpakken hebben een aantal voordelen. Ze helpen de hoeveelheid plastic afval te verminderen die op stortplaatsen of in het milieu terechtkomt. Daarnaast vermindert het energieverbruik in vergelijking met het maken van nieuwe producten van nieuw plastic. Bekijk bij Maxilia verschillende producten gemaakt van gerecyclede melkpakken. Kies uit pennen, notitieboekjes en nog veel meer. Bestel al vanaf €0,73 per stuk bij 250 stuks!
Lees meer Toon minder
Papier relatiegeschenken lookbook
Geef papier een tweede leven
Laat je inspireren door ons lookbook
1 - 4 van 4 producten
  • Relevantie
  • Best verkocht
  • Snelste levertijd
  • Kleinste oplage
  • Prijs bij 250 stuks
  • Nieuwste producten
Balpen | gemaakt van gerecyclede melkpakken
0 reviews
(0)
A
Balpen
vanaf 100 stuks
gemaakt van gerecyclede melkpakken vanaf 100 stuks
0,75 0,73 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 5 werkdagen in huis
Ringband notitieboekje | Gerecycled karton | A6 | Met pen
0 reviews
(0)
A
Ringband notitieboekje
vanaf 50 stuks
Gerecycled karton | A6 | Met pen vanaf 50 stuks
2,10 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 5 werkdagen in huis
Set memoblokjes | harde kaft | Gerecycled Melkpakken
0 reviews
(0)
A
Set memoblokjes
vanaf 50 stuks
harde kaft | Gerecycled Melkpakken vanaf 50 stuks
2,15 2,12 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 5 werkdagen in huis
Milk karton notitieboek A5
0 reviews
(0)
A
Milk karton notitieboek A5
vanaf 50 stuks
vanaf 50 stuks
3,23 per stuk
All-in bij 250 stuks
Vandaag besteld, over 5 werkdagen in huis
Heb je jouw product niet kunnen vinden?
Geen zorgen. We helpen je graag!
1 - 4 van 4 producten
1 - 4 van 4 producten

Hoe wordt een melkpak gerecycled?

Melkpakken worden op verschillende manieren gerecycled, afhankelijk van het specifieke recyclingproces in een bepaald land of regio. Over het algemeen worden de gebruikte melkpakken ingezameld via afvalinzamelingssystemen, zoals vuilnisbakken, recyclingcontainers of speciale inzamelpunten. Na de inzameling worden de melkpakken naar een recyclingfaciliteit gebracht, waar ze worden gesorteerd op materiaalsoort. Melkpakken bestaan meestal uit een combinatie van verschillende materialen, zoals karton, plastic en aluminium.

Om de verschillende materialen in het melkpak te scheiden, wordt het karton doorgaans geweekt in water om de plastic coating los te maken. Het karton wordt vervolgens van het plastic en aluminium gescheiden door middel van mechanische processen. Het gescheiden karton wordt gerecycled tot pulp. Deze pulp kan vervolgens worden gebruikt om nieuw karton te maken of als grondstof voor andere papierproducten.

Bij Maxilia bieden we verschillende producten gemaakt van melkpakken. Kies voor gerecyclede notitieboekjes of een pen gemaakt van melkpakken! Met deze producten steun je met jouw bedrijf een circulaire economie en zet jij jouw merk nog positiever op de kaart.
Lees meer Toon minder

Relatiegeschenken gemaakt van melkpakken

Relatiegeschenken gemaakt van melkpakken bieden een unieke en milieuvriendelijke benadering van zakelijke cadeaus. Door gebruik te maken van gerecyclede melkpakken als grondstof, dragen deze geschenken bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Melkpakken kunnen worden omgezet in stijlvolle en functionele notitieboeken. Het karton van de melkpakken wordt gerecycled tot de kaften van de notitieboeken. Deze notitieboeken zijn ideaal om aantekeningen te maken tijdens vergaderingen of om creatieve ideeën vast te leggen.

Melkpakken worden ook gerecycled tot unieke pennen. De buitenkant van de pen bestaat uit gerecycled karton van melkpakken, terwijl het schrijfgedeelte van duurzame materialen wordt gemaakt. Deze milieuvriendelijke pennen zijn een praktisch en duurzaam geschenk dat dagelijks gebruikt kan worden.
Lees meer Toon minder
TrustedShops Trustmark