ᐅ • Over Maxilia

Over Maxilia

Gaaf dat je bij Maxilia gekomen bent!
Wij helpen jou reclame maken, dat is ons motto. Iedere klant heeft zijn eigen wensen, elke reclame is anders. De collega's bij Maxilia helpen je graag.

Onze klanten
Wij zijn er voor de MKB en MKB+ bedrijven; die geholpen willen worden zoals ze hun eigen klanten ook helpen. Snel persoonlijk contact en korte lijntjes vinden wij ook het fijnst. Dit doen we voor klanten in de Benelux, maar ook in Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Elk bedrijf maakt de Maxiliaan blij met een concrete en uitdagende vraag.

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.