Knowledge is power
Onze bijdrage aan Suriname

Knowledge IS power, maar helaas is onderwijs nog steeds niet beschikbaar voor iedereen. Daarom steunt Maxilia al sinds 2016 de organisatie “Stichting Zorg samen voor Suriname”. Waarom? Omdat wij geloven dat onderwijs kan zorgen voor een betere toekomst voor ons én voor de wereld waarin we leven. Vooral wanneer we het hebben over basic skills zoals lezen en schrijven. Want om jezelf te ontwikkelen én het verschil te kunnen maken in de samenleving, is het essentieel om deze skills te beheersen. En precies daar willen wij een steentje aan bijdragen!

In sommige landen zoals Suriname zijn schoolspullen zoals pen en papier namelijk niet beschikbaar waardoor de ouders hier zelf voor moeten zorgen. Hierdoor is het niet voor alle kinderen mogelijk om naar school te gaan, want: geen geld, geen schoolspullen, geen onderwijs. Daarom helpen wij jaarlijks meer dan 1000 kinderen in Suriname. Hoe we dat doen? Door tassen met papier, schrijfblokken, pennen en meer te sponsoren zodat we samen de toekomst kunnen (her)schrijven!
Over “Stichting Zorg samen voor Suriname”

Stichting Zorg samen voor Suriname richt zich op kansarme bevolkingsgroepen in Suriname en steunt deze mensen door materialen zoals medische benodigdheden, schoolspullen en kleding te doneren. Maar ook door het opzetten van basisvoorzieningen. Allemaal gefaciliteerd door een netwerk van betrokken vrijwilligers in Nederland. Het doel? Verzending van 6 containers materiaal per jaar!

Om de transparantie naar haar verschillende stakeholders te vergroten, verzamelt en verzendt Stichting Zorg samen voor Suriname alléén materialen naar Suriname. Daarnaast zijn de bestuursleden allemaal vrijwilligers die geen vergoeding ontvangen voor hun werkzaamheden. Zelfs de reiskosten worden NIET vergoed. Daarom organiseert de organisatie van tijd tot tijd fundraising campagnes om de verzending van de containers te betalen. En dankzij hun loyaliteit en persoonlijke bijdrage zijn de administratiekosten bijna nul. Wat betekent dat ELKE donatie zal leiden tot maximale impact!
Een paar foto's uit Suriname
suriname school
suriname
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark