ᐅ • Veterkoord keycords bedrukken | Handige giveaways | Maxilia

Veterkoord keycords bedrukken

Wij helpen jou reclame maken

Veterkoord keycords zijn superhandig. En nog fijner: veterkoord keycords bedrukken kan al vanaf 2,49 bij 100 stuks. Veterkoord keycords worden om de nek gedragen met daaraan een badge, telefoon of sleutels. Deze keycords worden daarom vaak gebruikt bij beurzen en evenementen of als relatiegeschenk ingezet. Meer weten of advies nodig over veter keycord bedrukken? Bel dan naar 0318-743655 of e-mail naar denise@maxilia.nl. Wil je weten hoe jouw staat op een keycord bedrukt veter? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan. Dit online voorbeeld is gratis en zonder verplichtingen.

Nekkoord bedrukken

Honderden beursbezoekers met een nekkoord met jouw logo. Zie je het al voor je? Het zijn professionele reclamemakers én tijdloos. Waardoor je jouw nekkoorden keer op keer in kan zetten. Op iedere beurs of event. Laat een nekkoord bedrukken met jouw logo, en je bent van succes verzekerd. Net zo zeker zijn van jouw design? Vraag dan direct een digitaal drukvoorbeeld aan. Het voorbeeld ontvang je binnen enkele uren, is op schaal en in de gewenste bedrijfskleuren. Is het digitale voorbeeld definitief? Nee hoor: een bestelling kun je altijd wijzigen of annuleren. Wij starten nooit eerder met het drukproces. Een nekkoord bedrukt met jouw logo? Daarmee blijf je onder de aandacht!

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 21-03-2018.