ᐅ • Keycord met badge bedrukken | Maxilia helpt jou reclame maken

Keycord met badge

Wij helpen jou reclame maken

Een keycord met badge is erg handig op beurs of evement! Naast de badge kunnen ook sleutels, telefoon e.d. aan het keycord gehangen worden. Dit kan aan een ring, karabijnhaak of buckle, die onderaan het koord gemaakt is. Bij Maxkeycords.nl vindt u diverse keycords met badge in veel verschillende kleuren. Op beide banen wordt de reclame bedrukt. Meer weten over een keycord met badge, bel of mail direct met ons verkoopteam

Favorieten
1 - 2 van 2 Product
Polyester lanyard met verschuifbare PVC badge.
Polyester lanyard met verschuifbare PVC badge.
Levering vanaf 29 november | 3 Werkdagen
2,64 All-in per stuk
bij 100 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 100 stuks
  • Bedrukking (1-4 kleuren)
  • Koord
LanyardBadge
LanyardBadge
Levering vanaf 27 november | 1 Werkdagen
0,50 All-in per stuk
bij 100 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 100 stuks
1 - 2 van 2 Product

Snel en goedkoop keycords met badge bedrukken doet u bij Maxkeycords.nl. Snel in 1 dagen en goedkoop v.a. €0,41.

Keycord met badge bedrukken

Een keycord met badge bedrukken? Kies opvallende reclame! Naast het logo kunnen ook website, slogan, afbeeldingen e.d. bedrukt worden. Na uw online bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop te zien is waar en hoe het logo bedrukt zal worden. Geeft u akkoord, dan start de drukkerij meteen met het keycord met badge bedrukken. We verzenden de order en zorgen dat deze op tijd bij u afgeleverd wordt. Laat ook een mooie keycord met badge bedrukken en verras uw (potentiële) relaties.

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743655. Speciale aanvragen kunt u mailen naar denise@maxilia.nl. 

 

 

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.