De geschiedenis van Maxilia
Dit is onze digitale trofeeënkast:
Time flies when you're having fun
Sinds de start van Maxilia in 2007 is er heel wat gebeurt en daar zijn we best trots op. Want inmiddels zijn we actief in 4 Europese landen en helpen we jaarlijks meer dan 90.000 klanten bij de promotie van hun bedrijf. Hoe dat zo gekomen is?

2007: Maxilia is een feit!

2008: Het roer gaat om; van geschenkbonnen naar gepersonaliseerde relatiegeschenken

2014: Een nieuw pand aan de Rijn in Rhenen voor inmiddels ruim 25 Maxilianen

2016: “Sprechen Sie Deutsch?” Dankzij onze Duitse vestiging kunnen we onze buren nu nog beter helpen!

2017: Ons absolute topjaar: 51 Maxilianen die dagelijks meestrijden, een nieuw Frans team, ons 10-jarige jubileum en de Best Online Performance Award. Het kan niet op in 2017.
2018: FD Gazellen 2018 én voor het tweede jaar op rij de Best Online Performance Award

2019: We voegen nóg meer nieuwe smaken toe aan ons team... Uit Spanje en Italië welteverstaan! Daarnaast nemen we het heft in eigen handen met de overname van een prachtige drukkerij in Barneveld en winnen we wederom de Best Online Performance Award!

2020: Hoppa, +100 medewerkers in dienst!

2021: Meer dan 10.000 positieve klantreviews

2022: Na 15 jaar is het tijd voor een nieuw jasje, sausje of hoe je het ook wilt noemen. Maxilia heeft een nieuwe visie en dit zul je terugzien in alles wat we doen én zeggen!
2022: Making an impact with the fastest promotional gifts.
Best Online Performance
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark