ᐅ • Drone bedrukken met logo? Maxilia helpt jou reclame maken

Drone bedrukken met jouw logo

Je bent op zoek naar een toffe giveaway voor jouw relaties, of een leuk item om reclame te maken. Als eens gedacht aan het bedrukken van een mini drone? Deze op afstand bestuurdbare "helikoptertjes" zijn geweldig om binnen of buiten (als er niet te veel wind staat :-)) te gebruiken. Een unieke manier om reclame te maken! De drones zijn vanaf 5 stuks te bestellen, waardoor je ook in de kleine aantallen gewoon een ludieke actie kunt opzetten!

Favorieten
1 - 2 van 2 Product
Mini drone X3
Mini drone X3
Gratis levering vanaf 27 juli | 4 Werkdagen
36,58 All-in per stuk
bij 100 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 10 stuks
  • Drukafmeting: 7x7 mm
Mini drone
Mini drone
Gratis levering vanaf 31 juli | 6 Werkdagen
30,29 All-in per stuk
bij 100 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 5 stuks
  • ABS
  • Drukafmeting: Ø 40 mm
1 - 2 van 2 Product

Drone met eigen logo

Een drone met je eigen logo, wat is nou leuker? Gegarandeerd dat iedere ontvanger van dit hippe "speelgoed" er direct mee aan de slag gaat. Rondvliegen, salto's maken.. Of zoals in onderstaand filmpje wordt laten zien, wat kun je nu eigenlijk tillen met zo'n minidrone? Jouw merk komt dus zonder twijfel onder de aandacht.

 

Levering op tijd, ook bij jou
Waar je bestelling ook heen moet, wij regelen het. Ook als dat op de beursvloer of in het buitenland is. Wij tonen voor jouw gemak het aantal werkdagen levertijd én een concrete leverdatum. Sneller nodig? Vaak kunnen we een spoedlevering nog een dag eerder leveren!
Gratis logoservice, Elk bestandstype!
Wij accepteren alle bestandstypen. Wij zorgen dat jouw bestand scherp gedrukt wordt! Als je zelf geen vector-logo hebt regelen wij het voor je. Benieuwd hoe dat eruitziet? Vraag een gratis digitaal voorbeeld aan!
Digitaal voorbeeld met jouw logo
Jouw reclame is het belangrijkste. Benieuwd hoe jouw reclameboodschap op het product eruitziet? Vraag dan een gratis digitaal voorbeeld aan en je weet het binnen een paar uur. Onze designers zorgen dat jouw reclame het beste uitkomt!