ᐅ • Metalen labels bedrukken | Maxilia.nl helpt jou reclame maken

Metalen labels bedrukken

Wij helpen jou reclame maken

Ben je op zoek naar labels van goede kwaliteit? Dan zijn metalen labels zeer geschikt voor jou! Laat metalen labels bedrukken met jouw persoonlijke tekst en zorg dat jij voortaan alles in stijl kunt labelen. Na bestelling ontvang je een gratis digitaal drukvoorbeeld, waarop je precies kunt zien hoe de metalen labels met opdruk eruit komen te zien. Pas na akkoord start het drukproces. Bestel vandaag nog bedrukte metalen labels en maak op een stijlvolle manier reclame. Wij accepteren alle bestandstypen en zorgen ervoor dat jouw bestand scherp gedrukt wordt. Als je zelf geen vector-logo hebt, regelen wij dat ook. Voor een nog sneller resultaat. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0318-743672.

Metalen labels met eigen logo

Metalen labels hebben als voordeel dat ze lang meegaan en niet zomaar kapot gaan. Zo kunnen ze goed tegen regen en kunnen ze ook best een stootje hebben. Ze zijn daarom zeer geschikt voor buitengebruik. Wil je metalen labels met eigen logo bestellen? Wij kunnen de labels bedrukken en graveren. Bestel direct metalen labels met logo en wij zorgen dat je bestelling al vanaf 4 werkdagen in huis is. Meer weten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0318-743672 of stuur een e-mail naar Tirza@maxilia.nl.

Metalen labels laten maken

Wil je metalen labels laten maken? Metalen labels bedrukken kan al vanaf 1,45 bij 500 stuks. Waar de metalen labels met logo ook heen moeten, wij regelen het voor je. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, zodat je precies weet wanneer de order geleverd wordt. Stuur ons toe wat voor label jij zoekt en wij verzorgen het design. Meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 0318-743672 of stuur een e-mail naar Tirza@maxilia.nl.

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743672. Speciale aanvragen kun je ook mailen naar Tirza@maxilia.nl.

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.