ᐅ • Douchecoach bedrukken met logo, heel simpel via Maxgiving.nl!

Douchecoach bedrukken

Zoekt u mooie eco relatiegeschenken, laat dan een douchecoach bedrukken bij Maxgiving.nl. Maxgiving heeft een groot assortiment met allerlei douchecoaches, die perfect in te zetten zijn als promotieartikel. U stimuleert uw relaties om zuinig om te gaan met water en zo water en geld te besparen. Laat een douchecoach bedrukken met uw logo of reclametekst!

Douchecoach bedrukken met logo

Een douchecoach bedrukken met logo... een goed idee! Waarom? Wat is een douchecoach precies? Een douchecoach is een timer in de vorm van een zandloper of met digitale display, waarop eenvoudig te zien is hoe lang u onder de douche staat. De gemiddelde Nederlander doucht zo´n 8,5 minuut. Zeker weten dat dat sneller kan! De douchecoach geeft een tijdsduur van 5 minuten aan. Als u de tijd onder de douche verkort van 8,5 naar 5 minuten, bespaart u per douchebeurt 35 liter warm water. Maak er een sport van om zo kort mogelijk te douchen. Met behulp van een douchecoach bespaart u al snel zo´n 240 liter water per week. Een douchecoach is een simpel idee, maar met verbluffende resultaten: u bespaart zo’n 12.000 liter water per jaar!        

                         

Neem nu contact op!

Kijk nu bij ons assortiment van douchecoaches en bestel vandaag nog. Voor meer informatie, bel 0318 - 506 348 of mail naar info@maxgiving.nl. U kunt ook onderstaand contact formulier invullen, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Vraag vandaag nog de scherpste offerte aan wat betreft douchecoach bedrukken. Bestel hier direct uw douchcoach.

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.