ᐅ • Chocoladeletters bedrukken | Snel, goedkoop & smakelijk | Maxilia

Chocoladeletters met logo

Chocoladeletters met logo - Chocolade doet het ook goed in aanloop naar de feestdagen. Speel daar op in door bijvoorbeeld een chocoladeletter te bedrukken met jouw logo. Geen zorgen: als jouw (zakelijke) relaties niet van chocolade houden, wordt het doorgegeven aan een liefhebber. Zo blijft jouw reclame in de schijnwerpers. Wil jij ook reclame maken met bedrukte chocoladeletters? Je hebt al chocoladeletters met logo vanaf 4,84 bij 250 stuks! Door het gebruik van geavanceerde machines kunnen we de bedrukking scherp, recht en in heldere kleuren op de door jou gewenste chocolade bedrukken. Bestel jouw chocoladeletters vandaag nog en wij zorgen ervoor dat ze bedrukt en wel vanaf 8 werkdagen bij jou bezorgd worden!
Waarom Maxilia?
9,2/10
3968 recensies op KiyOh
Producten
Chocoladeletter met logo
Chocoladeletter met logo
Levering vanaf 11 mei | 13 werkdagen
 
4,96 per stuk
All-in bij 250 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 25 stuks
  • Drukafmeting: 20 x 40mm
Chocoladeletter met logo op banderol
Chocoladeletter met logo op banderol
Levering vanaf 3 mei | 8 werkdagen
 
4,84 per stuk
All-in bij 250 stuks
bereken mijn prijs
  • Vanaf 25 stuks
  • Drukafmeting: 40 x 100mm
1 - 2 van 2 producten

Chocolade letters bedrukken

Chocolade letters bedrukken? Goed idee! Trek jouw huisstijl door tot in de kleinste details, zelfs in chocoladeletters! Bedruk chocoladeletters met jouw logo en serveer deze aan jouw (zakelijke) relaties. Jouw klanten zullen dit zeker waarderen, en dat is het doel: mond-tot-mondreclame. Wij accepteren alle bestandstypen en zorgen ervoor dat ook jouw bestand scherp gedrukt wordt. Als je zelf geen vector-logo hebt, zorgen wij dat het in orde komt. Wij verbeteren voortdurend ons druk- en orderproces, om onze klanten nog beter en sneller te kunnen helpen aan chocoladeletters met opdruk. Stuur jouw logo mee met jouw aanvraag en onze designers helpen jou op een smakelijke manier reclame maken. Geheel vrijblijvend en gratis. Handig, nietwaar?
Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsperekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 25-04-2018.