Veel gestelde vragen over zonnebrillen en antwoorden

Ik ben geïnteresseerd in zonnebrillen met logo. Is de prijs inclusief bedrukking?
De prijs is inclusief één kleur bedrukking. Bestaat jouw logo uit meer kleuren, vink dat dan even aan op onze website. Of vraag naar de mogelijkheden door te bellen, chatten of mailen.

 

Ik heb uiterlijk volgende week woensdag bedrukte zonnebrillen nodig. Is dat nog te realiseren?
Sommige zonnebrillen op onze website hebben een vliegensvlugge levering. Bekijk hier alle zonnebrillen die snel te leveren zijn.

 

Ik heb vorig jaar zonnebrillen met bedrukking besteld. Hebben jullie mijn logo nog?
Wij bewaren jouw gegevens zorgvuldig. Laat ons weten waar je werkt of wat je achternaam is, zodat we jouw gegevens in ons systeem kunnen zoeken.

 

Ik heb interesse in zonnebrillen met opdruk en ben benieuwd naar een ontwerp. Wat zijn de mogelijkheden?
Wij maken graag een digitaal drukvoorbeeld voor je. Dit voorbeeld is gratis en geheel vrijblijvend. Wil je een drukvoorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe. Gewoon per mail.

 

 

Ik wil bedrukte zonnebrillen bestellen en ben benieuwd naar de leverdatum.
De levertijd vind je op onze website en gaat in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Daarna houden we je - direct na jouw aanvraag - op de hoogte van de leverdatum met een Track & Trace.

 

Ik heb met spoed zonnebrillen met logo nodig. Kunnen jullie mij helpen?
Graag! We denken met je mee hoe je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Spoedleveringen kunnen we vaak nóg eerder leveren.

Is het mogelijk om een digitaal drukvoorbeeld te ontvangen van verschillende zonnebrillen?
Dat is geen probleem. Onze designers maken graag drukvoorbeelden voor je. Dit mag je online aanvragen of stuur even een mailtje.

 

Zijn alle drukoppervlakken van de zonnebrillen even groot?
Nee, het drukoppervlak verschilt per zonnebril. Is het niet duidelijk of heb je een vraag over het drukoppervlak? Je mag ons altijd bellen of mailen.

 

Ik heb vier verschillende zonnebrillen gezien, maar ik wil ze graag vergelijken. Kan ik ook proefexemplaren bestellen?
Dat is zeker mogelijk. Een proefexemplaar noemen wij op onze website ook wel een sample, en is zonder bedrukking. Geef het even aan bij jouw contactpersoon, zodat we je samples kunnen toesturen.

 

Is het mogelijk om in andere oplages te bestellen dan de aantallen die op de website staan?
Het gewenste aantal kun je invullen op onze website, maar kan niet minder zijn dan de reeds aangegeven minimale oplage. Hulp nodig? Geef het even aan bij jouw contactpersoon. Heb je nog geen contactpersoon? Je mag ons altijd bellen of mailen.

 

Is er een maximum aantal letters dat op zonnebrillen bedrukt kan worden?
Wij raden je aan om maximaal twee tekstregels aan te houden, zodat jouw logo of tekst leesbaar blijft. Bijvoorbeeld: ‘Fijne zomervakantie 2019!’ Wil je weten hoe dat staat, vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan. Dan maken we het inzichtelijk voor je.

 

Is alleen het rechter pootje te bedrukken? Niet links én rechts?
Als de optie niet op onze website, mag je het ons altijd vragen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Bel, chat of mail even.

Kan ik zonnebrillen in drie verschillende kleuren bestellen? Bijvoorbeeld 20 witte, 20 gele en 10 blauwe zonnebrillen?
Dat is geen probleem, zolang de opdruk dezelfde kleur heeft. 

 

Ik wil graag een blauwe zonnebril met witte strepen laten bedrukken. Hebben jullie toevallig zonnebrillen met dit patroon?
Staat jouw favoriete zonnebril niet op onze website? Wij zoeken graag zonnebrillen die helemaal aan jouw wensen voldoen. Stuur jouw verzoek via chat of mail, of bel en krijg direct antwoord op jouw vragen.

 

Wat betekent doming?
Doming is een 3D-druktechniek waarbij jouw logo full colour wordt afgedrukt. Daar komt vervolgens een harslaag overheen. Deze harslaag vormt een 3D-laagje en geeft jouw logo een extra dimensie. Een voorbeeld van een zonnebril met doming vind je hier. 

 

Wat betekent UV-400?
Een Uv-400 notatie betekent dat de zonnebrilglazen schadelijke Uv-stralen tegenhouden. Tot een golflente van 400 nanometer. Met een zonnebril met Uv-400 kan je veilig in de zon zitten.

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark