Veel gestelde vragen over flesopeners en antwoorden

Bekijk de Plopr hier

Onze collectie varieert tussen goedkope flesopeners, luxe flesopeners, multifunctionele flesopeners, flesopeners die razendsnel te leveren zijn en flesopeners die in kleine oplage leverbaar zijn. Maar waarin verschillen ze precies? De flesopeners op onze website bestaan uit verschillende materialen, waaronder metaal, kunststof en hout. Met de antwoorden op deze vragen vind je flesopeners die bij jou passen.

 

Wat is het voordeel van metalen flesopeners?
Metalen flesopeners zijn beresterk en krijgen iedere fles moeiteloos open.

 

Wat is het voordeel van flesopeners van kunststof?
Flesopeners van kunststof zijn relatief goedkoop en licht van gewicht. Je neemt ze gemakkelijk mee naar het strand of een (buurt)barbecue.

 

Wat is het voordeel van houten flesopeners?
Houten flesopeners zijn milieuvriendelijk, recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

 

Heb jij interesse in een flesopener, maar vind je ‘m niet terug op onze website?
Dan mag je ons altijd bellen of mailen! Dan checken we of we de gewenste flesopener(s) kunnen vinden bij een van onze leveranciers. Naast de 'gewone' flesopeners hebben wij ook multifunctionele flesopeners die je van alle gemakken voorzien, zoals sleutelhangers met opener of multitools met opener.   

 

Een ander voorbeeld van een multifunctionele flesopener is de Plopr. Wat is een Plopr en hoe werkt het, wil je weten?
Met deze gadget ‘plop’ je kroonkurken zoals een champagnekurk. Houd met een hand je fles stevig vast en met je andere hand de bovenkant van de gadget. Schuif de opener langs de hals van de fles omhoog, zodat de dop in de uitsparing klemt. Maak vervolgens een soepele, maar krachtige beweging omhoog en je fles ‘plopt’. 

 

[Voorbeeld] Negen maanden geleden heb ik bedrukte flesopeners besteld. Hebben jullie mijn gegevens nog, zodat ik dezelfde producten opnieuw kan bestellen?
Met de naam van jouw organisatie of een ordernummer, kunnen we je gegevens supersnel opvragen in ons systeem. Handig wanneer je een deadline hebt en je de flesopeners snel in huis moet hebben.

 

[Voorbeeld] Ik wil weten hoe mijn logo staat. Wat is een digitaal drukvoorbeeld precies?
Een digitaal drukvoorbeeld is een digitale weergave van een flesopener (of een ander product) met jouw logo. Dit drukvoorbeeld is gratis en vrijblijvend. Wil je zo'n voorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag toe.

 

 

[Voorbeeld] Ik wil flesopeners met logo bestellen, maar wil graag weten of ik ze op tijd binnen heb. Wat is de leverdatum?
De levertijd vind je op onze website en gaat altijd in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Via mail houden we je vervolgens op de hoogte van de precieze leverdatum.

 

[Voorbeeld] Ik heb met spoed flesopeners met opdruk nodig. Kunnen jullie mij helpen?
Wij hebben niet alleen goedkope flesopeners, flesopeners in kleine oplage en luxe flesopeners, maar ook flesopeners die vliegensvlug te leveren zijn. Die flesopeners vind je op deze pagina. Goed om te weten: met een spoedlevering kunnen we producten vaak nog eerder leveren.

 

[Voorbeeld] Ik heb interesse in een flesopener en ben benieuwd of mijn logo past. Zijn de drukoppervlakken van flesopeners even groot?
Nee, de drukoppervlakken verschillen per flesopener. Wil je precies weten of jouw logo past op de gewenste flesopener? Bel of mail dan even, zodat we je direct kunnen helpen.

 

[Voorbeeld] Ik wil een ander aantal flesopeners bestellen dan op de website staat. Hoe pas ik dat aan?
Het gewenste aantal flesopeners kun je invullen op onze website, maar kan nooit minder zijn dan de aangegeven minimale oplage. Dat geldt voor al onze producten. Je mag natuurlijk altijd bellen of mailen als je er zelf niet uitkomt.

 

[Voorbeeld] Ik heb interesse in logo flesopeners en wil graag een drukvoorbeeld ontvangen. Hoe lever ik mijn logo aan?
Een gevectoriseerd bestand met .EPS of .Ai heeft onze voorkeur. Kom je er niet uit? Geen probleem, wij helpen je graag.

Staat jouw vraag er niet bij? Wij staan iedere werkdag voor je klaar!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark