Wat is een digitaal drukvoorbeeld? Krijg ik bij iedere bestelling een Track & Trace? Wat is het verschil tussen CMYK en PMS-kleuren? In dit blog beantwoorden we deze en andere veelgestelde vragen over het bestelproces bij Maxilia.

Kan ik hetzelfde product opnieuw bestellen?

Jazeker, en nog fijner: je hebt een vast contactpersoon. Je hoeft niet continu hetzelfde riedeltje te vertellen. Onze verkopers weten nog precies wat je besteld hebt. Ook van een jaar geleden. Handig, toch?

 

Wat is een digitaal drukvoorbeeld?

Dit is een digitale weergave van het gewenste product met jouw logo of slogan. Het digitale drukvoorbeeld is op schaal en in de gewenste kleuren.

 

Wat is het voordeel van een digitaal drukvoorbeeld?

Een digitaal drukvoorbeeld bespaart je tijd. Is het naar wens? Dan kan jouw bestelling snel de productie is. Dat kan ook zonder ons logo. Zo kun je het bestand direct doorsturen naar jouw eindklant. Bovendien weten we beiden welke producten bedrukt worden en op welke positie(s). Wel zo prettig.

 

Wanneer krijg je een digitaal drukvoorbeeld?

Voordat we beginnen met drukken krijg je altijd een digitaal drukvoorbeeld. Zodat wij zeker weten dat jij blij wordt van jouw bestelling.

 

Wanneer kan ik mijn producten verwachten?

Wij houden je volledig op de hoogte van de leverdatum. De levertijd vind je op onze website. De leverdatum vertellen we je vrijwel direct na jouw aanvraag. Om jouw bestelling vervolgens op de voet te kunnen volgen met een Track & Trace.

 

Krijg ik altijd een Track & Trace?

In negen van de tien gevallen wel. Een pallet heeft geen Track & Trace. Heb je geen trackingscode ontvangen? Trek dan even aan de bel bij jouw contactpersoon.

 

Kan ik een sample krijgen van het gewenste product?

Als je het even niet meer weet, verrassen wij je graag. Wij sturen je een gratis samplepakket en een inspirerend moodboard, zodat je direct een goed beeld hebt.

 

Is een sample gratis?

Ja, tot een bedrag van 5 euro. Bestel je het product? Dan krijg je het bedrag gewoon weer teruggestort. Wil je hier meer over weten? Bel of e-mail even. Houd er rekening mee dat een sample altijd onbedrukt is.

Moet ik een deadline vermelden als het binnen de leverdatum valt?

Dat is altijd handig! We houden je op de hoogte van de leverdatum en denken graag met je mee hoe jij jouw bestelling nog eerder in huis hebt. Samen zorgen we voor een vlekkeloos verloop!

 

Kunnen jullie mij helpen met een design?

Onze designers steken graag hun handen uit de mouwen om een mooi design voor je te maken. Gewoon gratis en geheel vrijblijvend.

 

Waarom is mijn logo niet scherp?

Voor een haarscherp eindresultaat heb je het juiste bestandstype nodig. Wij gebruiken daarvoor een vectorbestand.

 

Wat is een vectorbestand?

Dit is een grafische afbeelding die niet wazig wordt wanneer je inzoomt. Het is niet opgebouwd uit pixels, maar zogeheten vectoren. Met een EPS-bestand, AI-bestand of PDF-bestand zit je goed. Wil je meer lezen over vector- en pixelbestanden?

 

Wat kost het om mijn logo om te laten zetten naar het juiste bestand?

Het is gratis. Gewoon gratis.

 

Wat is het verschil tussen CMYK en PMS-kleuren?

PMS staat voor Pantone Matching System en houdt in dat alle kleuren van de regenboog aangeduid zijn met cijfers. Je krijgt daardoor exact de kleuren in jouw logo. Geen appeltjesgroen als je grasgroen wenst. CMYK staat voor Cyan, Magenta, Yellow en Key. Een systeem om met deze basiskleuren én zwart vrijwel alle kleuren van de regenboog na te bootsen.

 

Hoe groot is het drukoppervlak van mijn product?

Het drukoppervlak vind je op onze website bij het gewenste product. Dit geven wij aan met een stippellijntje, zodat je precies weet waar jouw logo kan shinen. De afmetingen staan erbij.

 

Zijn alle drukoppervlakken even groot?

Het drukoppervlak verschilt per product. Is het niet duidelijk of heb je een vraag over het drukoppervlak? Onze productexperts staan je graag te woord!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark