Veelgestelde vragen over bekers en antwoorden

Onze bekercollectie varieert tussen koffiebekers, koffiebekers to go, thermosbekers en bamboe bekers. Hoe vind je snel jouw favoriet? Wij helpen je! Met de antwoorden op deze vragen vind je bekers die aan al jouw wensen voldoen.

 

Wat is het voordeel van kartonnen bekers?
Kartonnen bekers zijn relatief goedkoop en isoleren. Hierdoor blijft jouw kopje koffie goed op temperatuur.

 

Wat is het voordeel van bekers van kunststof?
Bekers van plastic zijn niet alleen goedkoop, maar ook nog eens stevig. Plastic bekers breken niet zo snel.

 

Heb jij interesse in bekers, maar vind je ze niet terug op onze website?
Dan mag je ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Dan checken we of we de gewenste bekers kunnen vinden bij een van onze leveranciers.

 

Wat betekenen vulhoogte en randhoogte?
Bekers hebben een vulhoogte en een randhoogte. Wil je jouw kleding vlekvrij houden, let dan op de vulhoogte. De vul- en randhoogte hangt af van het type beker. Een koffiebeker van 280 ml heeft een andere vulhoogte dan een espressobeker van 120 ml.

 

[Voorbeeld] Acht maanden geleden heb ik bekers met logo besteld. Hebben jullie mijn gegevens nog, zodat ik dezelfde producten opnieuw kan bestellen?
Met de naam van jouw organisatie of een ordernummer, kunnen we je gegevens razendsnel opvragen in ons systeem. Handig wanneer je een deadline hebt en je de bedrukte bekers supersnel in huis moet hebben.

 

[Voorbeeld] Ik wil weten hoe mijn logo staat op een beker. Wat is een digitaal drukvoorbeeld precies?
Een digitaal drukvoorbeeld is een digitale weergave van een beker (of een ander product) met jouw logo. Dit drukvoorbeeld is gratis en vrijblijvend. Wil je zo'n voorbeeld ontvangen, dan sturen we je die graag even toe.

 

[Voorbeeld] Ik wil bedrukte bekers bestellen, maar wil graag weten of ik ze op tijd binnen heb. Wat is de leverdatum?
De levertijd vind je op onze website en gaat altijd in na akkoord op jouw digitale drukvoorbeeld. Via mail houden we je vervolgens op de hoogte van de exacte leverdatum.

 

[Voorbeeld] Ik heb met spoed bekers met bedrukking nodig. Kunnen jullie mij helpen?
Wij hebben niet alleen bekers in kleine oplage en goedkope bekers, maar ook bekers die vliegensvlug te leveren zijn. Goed om te weten: met een spoedlevering kunnen we producten vaak nog eerder leveren.

 

[Voorbeeld] Ik heb interesse in bekers en ben benieuwd of mijn logo past. Zijn de drukoppervlakken even groot?
Nee, de drukoppervlakken verschillen per beker. Per product, om precies te zijn. Wil je precies weten of jouw logo past op de gewenste beker? Bel of mail dan even, zodat we je meteen kunnen helpen.

 

[Voorbeeld] Ik wil een ander aantal bekers bestellen dan op de website staat. Hoe pas ik dat aan?
Het gewenste aantal bekers kun je invullen op onze website, maar kan nooit minder zijn dan de aangegeven minimale oplage. Dat geldt voor al onze producten. Je mag natuurlijk altijd bellen of mailen als je er niet helemaal uitkomt.

 

[Voorbeeld] Ik heb interesse in bedrukte bekers en wil graag een drukvoorbeeld ontvangen. Hoe lever ik mijn logo aan?
Een gevectoriseerd bestand met .EPS of .Ai heeft onze voorkeur. Kom je er niet uit? Geen probleem, wij helpen je graag.

Heb je een andere vraag over bekers met bedrukking? Wij staan iedere werkdag voor je klaar!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark