Maxilia in Top 250 Groeibedrijven 2018

Maxilia staat in de Top 250 snelgroeiende bedrijven van Nederland. De topondernemingen, oftewel scale-ups, zijn geselecteerd door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), Rotterdam School of Management – Erasmus Universiteit (RSM) en nlgroeit.

 

Maxilia behoort tot Top 250 Groeibedrijven 2018

Deze selectie komt voort uit het ‘ScaleUp Dashboard’ van Academisch Directeur van het ECE en hoogleraar aan RSM, Prof. dr. Justin Jansen. Een jaarlijks onderzoek naar Nederlandse bedrijven die de meeste groei in omzet en/of werknemers hebben behaald in drie jaar tijd. Tussen 2014 en 2017.

Maxilia behoort tot de zogeheten 250 scale-ups, die verkozen zijn uit meer dan 3000 ondernemingen.

Werknemersgroei
De 250 ondernemingen uit deze lijst hebben in drie achtereenvolgende jaren meer dan 32.000 banen gecreëerd. De Top 10 is niet alleen gebaseerd op de hoogst gemiddelde jaarlijks werknemersgroei, maar ook op het aantal gecreëerde banen.

Full-Time Equivalent
Beide categorieën worden gemeten in Full-Time Equivalent (FTE), een rekeneenheid waarmee de omvang van een arbeidsovereenkomst of werknemersbestand wordt uitgedrukt. De Top 10 zorgde alleen al voor ruim 17.000 banen. Ruim de helft van de banencreatie van de gehele top.

De Top 250 Groeibedrijven, die vorig jaar voor het eerst werd gepubliceerd, draait niet alleen om omzet.

Full-Time Equivalent (FTE) is een rekeneenheid waarmee de omvang van een arbeidsovereenkomst of werknemersbestand wordt uitgedrukt.

Maxilia is één van de FD Gazellen van 2017

Om tot de lijst te behoren, moet er sprake zijn van minimaal tien werknemers en/of 5 miljoen euro omzet. Daarnaast dient een onderneming in de driejarige periode vanaf 2012 een groei van minimaal 20% per jaar in omzet en/of werknemers te hebben gemaakt.

Cross Border Award
Maxilia maakt niet alleen deel uit van de top snelgroeiende bedrijven in Nederland, maar ook over de grens. Het bedrijf is vijftiende geworden in de lijst van snelst groeiende bedrijven in het buitenland. Voor deze zogeheten Cross Border award, dat wordt uitgereikt tijdens het ‘Cross Border e-commerce Event’ van Dexport, waren dertig ondernemingen genomineerd.

'Best Online Performance 2018'
Daarnaast is Maxilia verkozen tot ‘Best Online Performance 2018’ en uitgeroepen tot FD Gazelle 2018. Deze prijs wordt toegekend aan 754 ondernemingen van de 1 miljoen bedrijven in Nederland. De groei van de hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn. Maxilia is winnaar in regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland).

 

 Maxilia staat niet alleen in de Top 250 Groeibedrijven 2018, maar draagt ook de titel 'Best Online Performance 2017 & 2018', FD Gazelle 2017 & 2018 en ontving een Cross Border Award in zowel 2017 als 2018!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark