Best Online Performance 2019

Wint Maxilia ook dit jaar de Best Online Performance?

Maxilia is ook dit jaar weer in de race voor de beste internetleverancier in de promotionele branche. De Best Online Performance 2019. Vorig jaar ging Maxilia - voor het tweede jaar op rij - met de winst naar huis en wil daarom graag zijn titel verdedigen. Wil je op ons stemmen?.

De award wordt voor het vierde jaar uitgereikt door PromZ en draait onder meer om vindbaarheid, overzichtelijkheid en functioneren van de website, kennis, assortiment en de positieve beeldvorming van het vak richting de klant.

 

Succestitel


Op deze punten gooide Maxilia - al ruim tien jaar specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken - in 2017 en 2018 hoge ogen. Volgens de jury bestaat de Rhenense titelverdediger ,,uit een groep zeer gedreven mensen die met hun inzet en enthousiasme mensen aan zich weet te binden. Ook de website is goed vindbaar.''

Het zogeheten Semco-model, waarin vrijheid en ondernemerschap hand in hand gaan, was volgens het juryoordeel ook een belangrijk onderdeel in de nummer één positie.   

 

Publieksstemmen


Niet alleen de jury heeft invloed op de succestitel, maar ook de stemmen van het publiek en de leveranciers tellen mee. Hierbij telt de stem van de vakjury voor 50% en tellen de publieksstemmen en stemmen van de leveranciers beide voor 25%.

FD Gazelle van 2018
Maxilia mag naast de titel Best Online Performance van vorig jaar ook ‘FD Gazelle van 2018’ dragen. Daarmee behoort de organisatie uit Rhenen tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De award wordt ieder jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD). De prijs wordt toegekend aan 754 ondernemingen van de 1 miljoen bedrijven in Nederland.

De groei van de hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn. Maxilia, al ruim tien jaar specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken, is winnaar in regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland).
 

De winnaar van de Best Online Performance 2019 wordt in september bekend gemaakt.

Wil je op ons stemmen? Super!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark