Bestelinformatie & Betaling

Bestelinformatie

  1. Bestel
  2. Upload uw logo
  3. Ontvangen een gratis drukproef
  4. Akkoord op drukproef? Levering
  5. Betalen op factuur*

Algemene info voordat u besteld
Al onze prijzen zijn vrijblijvend, netto en exclusief BTW.

 

Levering Op alle aankopen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Bij bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden. Kleuren of specificaties van getoonde producten kunnen afwijken van de werkelijkheid. Als u iets 100% zeker wilt weten (bijv. een bepaalde kleur), adviseren wij u een monster te bestellen.

Leveringstermijn

Standaard levering van onbedrukte relatiegeschenken ligt tussen de 2-4 werkdagen.
Standaard levering van bedrukte relatiegeschenken varieert van 3 tot 15 werkdagen (tenzij anders, dan wordt dit door ons aangegeven).
Spoedlevering van relatiegeschenken is 1-2 werkdagen sneller, € 49 per order extra. Levertijd wordt altijd gerekend vanaf goedkeuring van de digitale drukproef. Drukproef volgt na 1 of 2 dagen na uw bestelling. U kunt ons ook altijd bellen voor informatie over levertijden. Uw logo graag aanleveren in Vector EPS, PDF of AI bestand. Tiff of JPEG in minimale resolutie 600 dpi voor lijnwerk. Kleuren altijd aangeven in een PMS kleurnummer.
Beschikt u niet over een gevectoriseerd bestand? Wij kunnen het logo gratis overtekenen! Handig, want dan is het logo voor de volgende bestelling geschikt voor het drukproces. Wilt u het logo daarna toegezonden krijgen? Dan rekenen we daar €20,- voor.

 

Bestellen
Na uw bestelling op internet ontvangt u een opdrachtbevestiging per email en met 1 of 2 dagen de digitale drukproef. Na uw akkoord op deze opdrachtbevestiging en drukproef, wordt de productie gestart en gaat de levertijd in. Na levering ontvangt u een factuur (als u het KvK-nr vermeld bij de order). Deze dient binnen acht (8) dagen te zijn voldaan. (Wij behouden ons het recht om een order in overleg te annuleren of vooraf te laten betalen.) Vraag bij grote aantallen een offerte aan.
Deze kunnen wij in samenwerking met partners in Oost Europa of Hongkong, scherp aanbieden.

 

Verzendkosten De verzendkosten staan bij de levertijd vermeld en worden automatisch in de berekening opgenomen.
Standaard levering = €15,00 verzendkosten incl. transportverzekering.
Spoedlevering  = €49,00. Ongeacht het aantal pakketten of pallets. 
LET OP: wilt u de producten op een specifieke datum ontvangen, meldt dit bij de bestelling en vraag om een Expreszending!

 

Betaalmogelijkheden
> Betaling vooraf: voor organisaties die niet in het bezit zijn van KvK nummer of bedrijven uit Buitenland. (de proforma factuur wordt u vooraf per email toegezonden)

> Betaling met factuur: binnen 8 dagen na factuurdatum: voor bedrijven en instellingen die in bezit zijn van KvK nummer. (de factuur wordt bij aflevering per email aan u verzonden)

 

Zichttermijn
Alle artikelen op de site kunt u als proefexemplaar bestellen ter beoordeling van de kwaliteit of exacte kleuren. Voor deze proefexemplaren geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Daarna kunt u de proefexemplaren gewoon retourneren.

 

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
       •   producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast;
       •   artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of bedrukt zijn met uw opdruk;

 

Wij staan garant voor de prijs- en kwaliteitverhouding van onze producten en de bedrukking op deze producten. U ontvangt na bestelling altijd een digitale drukproef. Pas na uw akkoord hierop worden de producten bedrukt. Zo heeft u altijd een controle en ziet u precies hoe het product er in werkelijkheid geleverd wordt.