ᐅ • Laarzen bedrukken v.a. €0,00, Laagste prijs!

Laarzen bedrukken

Laarzen zijn zeer handig om te werken op een drassige ondergrond, zoals modder. Laat bij maxevenementen.nl uw laarzen bedrukken met logo of tekst. Onze laarzen zijn van hoge kwaliteit en hebben een fijne pasvorm! 

Favorieten
0 - 0 van 0 Product
Filter

Helaas... Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Toch op zoek naar dit product? Onze productspecialisten gaan voor je op zoek. Vul onderstaand contactformulier in om aan onze productspecialisten door te geven waarnaar je opzoek bent. Zoek je toch iets anders? Gebruik de zoekfunctie bovenin om andere producten te vinden!


  

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

 

 

Reclame laarzen

Werken op een drassige ondergrond is vervelend voor zowel machine's als personeel. Met de laarzen van maxevenementen.nl wordt het lopen en werken op een drassige ondergrond een stuk draaglijker. Er zal geen water of modder in uw schoenen komen en hierdoor blijven uw voeten gewoon droog. Onze laarzen hebben een fijne pasvorm en zijn van goede kwaliteit. Hierdoor zullen ze niet zomaar slijten en gaan ze lang mee. U kunt uw laarzen al laten bedrukken vanaf €0,00 per paar laarzen. Reclame laarzen zorgen er niet alleen voor dat uw voeten droog blijven, u promoot ook nog eens uw bedrijf of product!

Bestel direct online of bel voor advies 085-4841500. Speciale aanvragen kunt u ook mailen naar joost@maxilia.nl.

.. en nog veel meer tevreden klanten. Bedankt voor uw vertrouwen in Maxevenementen.nl!

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 24-01-2018.