ᐅ • Alles over de Maxilianen

Alles over de Maxilianen

Gaaf dat je bij Maxilia gekomen bent! Wij helpen jou reclame maken, dat is ons motto. Iedere klant heeft zijn eigen wensen, elke reclame is anders. De collega's bij Maxilia helpen je graag.

 

De 'Maxiliaan'
Max·i·li·aan (de; v; verkleinwoord: Maxiliaantje). 1. Ambitieuze en strijdlustige collega bij Maxilia. Doet alles om klanten het naar hun zin te maken en helpt ze reclame maken. Maxilianen halen kracht uit samenwerken, doen kennis op en leren het liefst van elkaar. Op kantoor ergens tussen 7:00 en 19:00, altijd betrokken. Natuurlijke habitat: Rhenen (NL). Wordt sinds enkele jaren ook in Moers (DE) en Frankrijk gezien. Ziet Europa als werkterrein.
2. Genieter, teambuilder en enthousiast. Maxilianen leren elkaar beter kennen tijdens diners, reisjes naar Rome en Stockholm of tijdens een dag vliegen met een Cessna. Op werkdagen wordt ontspanning gevonden in een potje darten of tafeltennis. Is hierin ook zeer competitief. Je moet niet gek opkijken als er een voetbal door het kantoor geschoten wordt.

 

"Goede, fijne en vriendelijke service"
We zijn altijd op zoek naar de beste leveranciers voor een assortiment dat aansluit bij de wensen van onze klanten. Regelmatig krijgen we aanvragen voor producten die we niet hebben. We gaan dan direct aan de slag met custom made artikelen, producten van nieuwe leveranciers of een creatieve oplossing. Zo kunnen we onze klant alsnog helpen. "Scherpe prijzen, snelle levering, maar bovenal goede, fijne en vriendelijke service", dat zeggen onze klanten. We zijn blij dat ons klantencijfer blijft stijgen. Onze belangrijkste graadmeter, de waardering van de klant, daar zijn we trots op.

 

Onze missie
Wij helpen het MKB reclame maken. Niet alleen met promotieartikelen en relatiegeschenken maar ook met ideeën voor het reclamedoel. Zo haal je het meeste uit elke marketingactie. De beste reclame maak je samen.

 

We heten je van harte welkom!

 

 

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 20-12-2017.