ᐅ • Zakagenda bedrukken | Snel, goedkoop & praktisch | Maxilia.nl

Zakagenda bedrukken

Een zakagenda bedrukken met logo wordt vaak gedaan, meestal om aan het begin van het nieuwe jaar cadeau te doen aan relaties en/of personeel. Het assortiment van Maxagendas.nl bestaat uit diverse zakagenda’s in verschillende maten en kleuren. De reclame wordt bedrukt op de positie die de klant wenst. We gebruiken Pantone kleuren bij de zakagenda bedrukken, zodat het logo de exacte kleuren uit de huisstijl krijgt. Naast logo is reclame als websiteadres, leuke kreet of afbeelding uiteraard ook mogelijk. Voor meer informatie over een zakagenda bedrukken neemt u contact op met onze verkoopspecialisten.

Producten

Helaas... Er zijn geen producten gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Toch op zoek naar dit product? Onze productspecialisten gaan voor je op zoek. Vul onderstaand contactformulier in om aan onze productspecialisten door te geven waarnaar je opzoek bent. Zoek je toch iets anders? Gebruik de zoekfunctie bovenin om andere producten te vinden!


Snel en goedkoop een zakagenda drukken doe je bij Maxagendas.nl. Snel in 0 dagen en goedkoop v.a. €0,00.

Zakgenda met logo

Een agenda bedrukken met logo regelt u goedkoop en snel via Maxagendas.nl. Waarom? 1. Goedkoop. 2. Snelle levertijd. 3. Uitgebreide keuze. 4. Gratis digitale drukproef van de agenda met logo. Op de drukproef kunt u zien hoe we de artikelen bedrukken. Pas na uw akkoord hierop starten we met het drukproces. We verzenden de order en zorgen dat deze op tijd bij u afgeleverd wordt. Voor een agenda bedrukken met logo zijn we u graag van dienst.

Zakagenda’s met logo

Zakagenda’s met logo zijn compact en eenvoudig mee te nemen in de binnenzak of documententas. Zo hebt u altijd uw agenda en data bij de hand! Zakagenda’s zijn handige promotieartikelen, die bedrukt met uw logo vast in de smaak zullen vallen bij uw relaties. Zoekt u een geschenk, die geschikt is voor iedereen, dan is een agendaatje een aanrader. Wij bedrukken de artikelen in uw eigen PMS kleuren, zodat uw bedrijfsnaam of andere reclame meteen opvalt. Na uw bestelling ontvangt u altijd een digitale drukproef. Na uw akkoord begint de drukkerij pas daadwerkelijk met het bedrukken van de zakagenda’s met uw logo.

Bestel direct online of bel voor advies 0318-743664. Speciale aanvragen kun je ook mailen naar Ruben@maxilia.nl.

 

Levering op tijd, ook bij jou.
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.

 

 

Profiteer nu van extra voordeel!
Dit is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is geldig tot en met 28-03-2018.